Beltet ullkåpe med kappe

Med utgangspunkt i trenchcoaten jeg sydde tidligere, har jeg laget en mer ettersittende versjon til vinteren. Den skulle lages i et dypt oransjefarget ullstoff jeg bestilte på nett, men sykløen tok overhånd før det ble levert, så jeg bestemte meg for å lage en testversjon i noe gammelt ullstoff jeg hadde liggende.

Jeg var nesten ferdig med testversjonen da det oransje stoffet kom. Dessverre levde verken tekstur eller farge opp til forventningene.

Note to self
Ikke bestill kostbare tekstiler på nett basert på et pittelite bilde.

Så jeg fant ut at det var best å gjøre det beste ut av den versjonen jeg allerede var i gang med, og gjorde mitt beste for å oppgradere den fra testversjon til et ferdig plagg. Ok, så er midjen plassert litt for langt ned bak, og kragen har fått litt slagside, men alt i alt er jeg fornøyd med utfallet. Jeg har faktisk hatt anledning til å bruke den flere ganger allerede. Noen ganger lønner det seg visst å være litt utålmodig.

Stoff fra Stoff & stil I


No comments

Comments


Comment

You may use HTML tags and attributes

Add