Bluse med marmormønster

Det sies at bloggere aldri tar ferie siden de konstant deler oppdateringer fra livene sine. Vel, denne bloggeren glemte omtrent alt av sosiale medier i det øyeblikket hun satte seg på flyet på vei til Lisboa for et par dager siden.

Men jeg hadde husket på å pakke med meg noen hjemmesydde plagg, og det ville vært for ille om jeg ikke benyttet meg av det fine været til å ta bilder av dem. Hotellet vi bor på – Memmo Alfama – er dessuten det perfekte stedet for en liten improw foto-shoot. Faktsisk; dette hotellet er den perfekte lokasjonen for omtrent det meste. La meg leke reisebyrå et lite øyeblikk for å anbefale dette hotellet for alle som  vurderer en tur til Lisboa. Det er så fint her!

Tilbake til blusen. Jeg har garderoben full, men jeg kan bare ikke få nok av bluser. Så da jeg fant dette marmorstoffet fra Stoff & Stil, var det duket for et nytt eksemplar i samlingen. Og så er det vel på tide marmoren jeg har i interiøret begynner å spre seg til klesskapet også.

Stoff fra Stoff og stil I

Note to self
Husk å lage en testeversjon av kragen når du tegner mønsteret fra bunn av. Da slipper du å ende opp med en for altfor vid halsåpning slik som denne.