En liten kjøkkenoppgradering

Snikskryt: I dag var interiørstylist Maria Hove Vestre og fotograf Anne Bråtveit på besøk for å ta bilder av leiligheten vår. Bildene skal brukes i et interiørmagasin som kommer ut i løpet av høsten (*fniser som en fjortis). 

Mine egne styling- og fotografiferdigheter kan på ingen måte måles med de til Maria og Anne, men jeg har likevel lyst til å dele noen av mine egne bilder av kjøkkenet nå som de siste detaljene er på plass.  

Opprinnelig hadde kjøkkenet hvite høyglansfronter og en tykk benkeplate i grå laminat med stålkant. Selve løsningen og standarden på skapene var bra, så vi så ingen grunn til å bytte ut hele kjøkkenet med et nytt. Og siden oppstarten på husbyggingen nærmer seg, er det greit å ikke svi av for mange kronasjer. Vi fokuserte derfor på å gjøre flere små endringer som til sammen utgjorde en stor visuell forskjell.

Dette er det vi har gjort
— Gipset og malt veggen bak kjøkkenet i fargen  NCS S 7002B. Jobben ble utført av Tibor Kiss
— Spraymalte kjøkkenfrontene i fargen NSC S 8002B. Jobben ble utført av Molec AS
— Byttet ut benkeplaten med en tynnere laminatplate i sort fra HTH
— Byttet ut kran og blandebatteri, Franke/HTH
— Byttet ut vasken, HTH
— Byttet ut håndtakene, Borghamn, Ikea
— Spraylakket støpsler, lysbrytere, kjøkkenvifte og ledninger.

For sammenligningens skyld, slik så kjøkkenet ut før oppussingen.


Comments

No comments