En småfrekk DIY klesstativ

Den gamle stumtjeneren vår bredde seg for mye i den smale gangen, og måtte settes på plass (i boda). I jakten på en erstatning, fant jeg denne lekre løsningen designet av Anna Leena. Helt perfekt på alle måter utenom én: Prislappen på 3278 kroner var litt i overkant av det jeg var villig til å spandere på vegne av jakkene våre. Så løsning ble å lage en egen versjon. Måtte Anna Leena tilgi meg.

Tidligere i sommer besøkte jeg foreldrene mine hjemme på Bømlo. Der dro jeg med meg Jørgen og pappa på den lokale rørleggerbutikken for å skaffe et 12 mm kobberrør. Pappa ble bedt om å friske opp gamle rørleggerferdigheter slik at han kunne hjelpe meg med å bøye røret med en rørbøyer. Det er ikke det verktøyet han far ikke har i kjellerboden!

Etterpå ble det pusset med fint sandpapir, avfettet, og lakkert med to lag matt, sort spraylakk. Vi festet klesstativet i taket ved hjelp av to kroker, og gikk til anskaffelse av noen sorte kleshengere fra HAY til å henge jakkene på.

Denne løsningen fikk entréen til å se langt romsligere ut, og vi fikk frigjort masse gulvplass. Hybelkaninene som tidligere har kost seg under stumtjeneren måtte fint finne seg et nytt sted å bo.

Og for de som måtte lure; kleshengeren er 75 cm høy og 70 cm lang, med en totalkostnad på ca. 300 kroner.


No comments

Comments


Comment

You may use HTML tags and attributes

Add