Gravidvennlige culottes

Nå er ikke dette de mest velsittende buksene jeg kommer til å lage (forhåpentligvis), men når kroppen er på en reise for å finne sitt gravide selv, kommer komfort foran passform. Og fy søren så komfortable de ble! Som bonus var de skikkelig enkle å lage også.

Det begynner å bli en stund siden jeg vokste ut av de vanlige buksene mine, og nå er det strikk i livet som gjelder. Jeg laget disse buksene basert på et par favorittculottes fra Cos. Origianversjonen er hakket videre i beina, men jeg feiget ut på vidden. Jeg angrer litt på det i ettertid, for vidden ville hjulpet med å skjule at de ikke sitter så godt i skrittet. Men som sagt, det var komfort som sto i høysetet da disse ble laget, og komfort fikk jeg!

Note to self
Legg til noen ekstra centimeter strikk i livet så varer buksene et ekstra trimester.