Det begynner å bli en stund siden dette skjørtet ble til, men det har nylig blitt gjenoppdaget (les: det er omsider passelig igjen). Helt perfekt timing også da høst og ullskjørt er en perfekt match.

Det fine med slike skjørt, er at de er så enkle å sy. Det tykke ullstoffet gjorde det ekstra hyggelig å jobbe med. Jeg sydde også inn underskjørt for å ikke risikere at ullstoffet henger seg opp i strømpebuksa – igjen – og viser frem hele stussen – igjen. Er det kaldt nok til ullskjørt, er det kaldt nok til strømper.

Jeg synes foldene gir skjørtet en klassisk stil, og jeg føler meg skikkelig feminin og fin i denne skjørtelengden, spesielt når jeg koster på meg høye hæler.

Jeg har planer om å dele mønsteret med dere om ikke så lenge. Jeg må bare få digitalisert det først, og så vil det være tilgjengelig for nedlasting dersom du har lyst å lage din egen versjon av skjørtet. Det  hadde vært ordentlig moro! Det hadde også være moro å lage dette skjørtet i semsket skinn. Om dagene bare hadde flere timer…

Oppdatert: Mønster og fremgansmåte finner du nå her I


No comments

Comments


Comment

You may use HTML tags and attributes

Add