Noen ganger er litt lakk løsningen

For noen år siden arvet jeg denne nydelige lampen etter morfar. Den hadde behov for litt oppfrisking og kjærlighet før den kunne komme på veggen, men ble isteden lagt i boden og glemt. Slik behandler man bare ikke fine klassikere, så da soverommet fikk seg et malingsstrøk i sommer, ble lampen hentet frem fra både hukommelse og kjellerbod.

Lampen hadde lyst opp arbeidspulten til morfar, og hadde fått seg noen bulker og malingsflekker gjennom årene. Etter en runde med sandpapir og sort, matt lakk, fikk den tilbake sitt stramme utseende igjen. Ledningen og støpselet måtte også byttes ut, men det overlot jeg til en fagkyndig.

Jeg er også skikkelig fornøyd med fargevalget for soverommet. Opprinnelig var det sortmalt (mint før det, og hvitt før det igjen…), så vi var allerede vant til mørke vegger. Men rommet endret karakter da vi også malte dørene, garderobefrontene og listene i samme farge som veggen.

Veggfarge
Lady Pure color 5502 Y

Note to self
Det kan virke som en god idé å bruke sommerferien på å male leiligheten, men det kan være lurt å få inn litt avslapning også.