Note to self nr. 02: Pass godt på knappenålene dine slik at de ikke havner i magen på en altetende valp som så må hasteopereres <3.

Hunden vår Ipa har en lei uvane med å spise alt hun finner – og da mener jeg ALT! Her er et utdrag av ting jeg har måttet fiske fra munnen hennes: En levende mus, en veldig død fugl, en tampong hun fant på fortauet (…), utallige brukte tyggiser, småstein, og et par sigaretter.

Med en slik merittliste, burde jeg vært mer forsiktig med ting som kan falle på gulvet, for ganske sikkert; Ipa fant en nål på avveie, og den måtte selvsagt spises.

Kort fortalt endte det med at stakkars Ipa måtte operere ut nålen, i tillegg  til noe annet, mer udefinerbart de fant i  magesekken hennes. Jeg var fra meg av bekymring, og den dårlige samvittigheten nådde nye høyder.

Ipa kommer heldigvis til å bli helt bra igjen, og om et par dager er hun klar for å gå ut og lete etter nye rare ting å spise. Tro meg, det kommer ingen flere knappenåler på avveie igjen!

u