Note to self nr. 04: Det kan være en god idé å dele med leserne dine (hallo mamma og Eli) at du har oppdatert bloggen. Hvordan skal folk ellers vite det?

Jeg kommer aldri til å vinne prisen for hyppigste bloggoppdateringer (som helt sikkert er en ting). Jeg må tross alt lage de fleste tingene jeg blogger om først, så daglige oppdateringer vil aldri bli en realitet. Men jeg kan bli flittigere til å dele de innleggene som kommer på Facebook-siden min, så forbedringspotensiale er absolutt tilstede. 

I mitt fravær har jeg endret utseende og navn på bloggen, og det har dukket opp både oppskrifter, nye hjemmesydde plagg og fremgangsmåter siden sist. Nå gjenstår det bare å fortelle det til verden (aka. mamma og Eli)

Apropos Facebook; hva med å like siden min for å legge litt press på meg?


No comments

Comments


Comment

You may use HTML tags and attributes

Add