Sommerlig topp med bare skuldre

Joa, jeg skrev «sommerlig topp» vel vitende om at det snart er vinter. Til mitt forsvar er det noen måneder siden jeg laget den, jeg er bare veldig sen med å vise den frem. Søre heller, la oss bare late som om jeg egentlig er skikkelig tidlig ute med sommergarderoben for 2016, og at dette er første plagg ut.

Gratis mønster og fremgangsmåte for hvordan jeg laget den, finner du her I 

Toppen var enkel å sette sammen, og jeg tror ikke det tok mer enn en liten time – sett bort fra mønsterkonstruksjonen. Den består av kun fire deler og en strikk som sørger for at toppen gir bare skuldre, ikke bar overkropp. Jeg tok bilder underveis, og har digitalisert mønsteret slik at jeg kan dele den med dere om ikke så lenge.

Redigert: Mønster og fremgangsmåte er nå tilgjengelig her I 


No comments

Comments


Comment

You may use HTML tags and attributes

Add