Soverommet før den lilles ankomst

Om bare noen få måneder flytter det inn et nytt familiemedlem her, og da må soverommet gjennom en aldri så liten ommøblering. Det vil hovedsakelig gå utover hobbykroken da pulten blir erstattet med en babysengen. Men enn så lenge er det bare to vokse og en hund som bor her, og da ser det slik ut.

Soverommet fikk en god dose oppmerksomhet i samme runde som vi malte stua og kjøkkenet. Vi ville sørge for en jevnere temperatur på rommet året rundt, så vi fikk ytterveggene etterisolert. Dernest ble disse veggene malt i samme farge som resten av rommet, før vi hang opp noen lekre velurgardiner.

Du har kanskje lagt merke til at jeg har dilla på å male vegger, dører, lister og fronter i samme farge. Før vi malte soverommet hadde vi to sorte og to hvite vegger, og dører, fronter og lister var hvite. Det ble litt for hard kontrast etter min smak, og jeg fikk en zebrafølelse av det hele. Men nå henger rommet bedre sammen, og det fikk et helt nytt uttrykk med én farge på alle vertikale flater.

Vi kjøpte inn en griselekker hylle fra Woud til å ha over skrivepulten, men vi feiget ut side det snart skal stå en barneseng under der. Så vi venter litt med å henge opp hylla til vi har fått sett an behovet.

Hobbykroken er mitt favorittsted i leiligheten, så det blir litt vemodig å ta den bort. På den andre siden gleder jeg meg som en unge til å gjøre i stand til den lille skal flytte inn! Neste helg er satt av til å starte innkjøp av de tingene som har lengst leveringstid. Hvor voksne er ikke vi?

Note to self
Den dagen jeg ikke lenger foretrekker mørkt interiør, har jeg en stor malejobb foran meg…


Comments

No comments