Trenchcoat med løst snitt og skjulte kapper

Jeg siktet meg inn på en hemmelig agentstil – bare strippet ned til det minimale – med denne kåpen. Den har en minimalistisk krage, og bortgjemte knapper og lommer. Kappen spiller hovedrolle, og samme med beltet håper jeg å få fremheve min ikke-eksisterende midje. Jeg er svak for gulldetaljer, så jeg har satt inn flate gullnagler over og under lommeåpningene.

Jeg har ikke knekt koden for å få ermene til å sitte bra enda, så de ble litt så som så. Og så må jeg lære meg å planlegge bedre før jeg klipper ut mønsteret, for jeg glemte helt å beregne inn beltet, så det ble litt i korteste laget. Jajamen, jeg er likevel nokså fornøyd med utfallet, og jeg liker hvordan stoffet beveger seg når jeg går.

Note to self
Husk å beregn nok stoff til beltet. Det er kjipt å måtte kjøpe to ekstra meter med stoff når resten av kåpen er ferdig.


Comments

No comments


Add

Comment

You may use HTML tags and attributes