Trumpetskjørt med synlig glidelås

Jeg har hatt et absolutt favorittskjørt over lang tid, men av én eller annen grunn ser det ut til å ha krympet i skapet. Da har man to valg: Enten slanke seg, eller sy en erstatning. Så her er en ny, litt større versjon av favorittskjørtet. Og hva med slankingen? Det skal jeg ta stilling til det når jeg er ferdig med denne sjokoladen.

Jeg synes trumpetskjørt er den perfekte blandingen av et preppy blyantskjørt og et mer lekent A-skjørt. Og det kan pyntes opp (eller ned) så mye du måtte ønske. Jeg laget også en matchende topp til skjørte – to faktisk – men det viste seg at trenden med å matche overdel og underdel ikke var særlig flatterende på min korte kropp.

Jeg har et mål om å lære meg en ny teknikk for hvert plagg jeg lager. Denne gangen ville jeg lære meg å sy inn synlig glidelås. Det viste seg å være langt mindre komplisert enn jeg så for meg.

Her er en video jeg har laget om hvordan du syr synlig glidelås (på engelsk) I 

Note to self
Ikke bruk for varmt strykejern og press for hardt på sømmene. Da blir de synlige på utsiden av plagget.


No comments

Comments


Comment

You may use HTML tags and attributes

Add