Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 475

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 479

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 483

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 503
Jakten på den riktige krybba — Note to self
Warning: A non-numeric value encountered in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/vars-layout.php on line 47
 

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/layout-base.php on line 64

Jakten på den riktige krybba

Jeg er unektelig litt over gjennomsnittlig opphengt i å ha det strøkent leiligheten (selv om det ikke alltid ser sånn ut). Jeg har derfor meldt meg inn i klubben for naive foreldre som håper å kunne matche barneleker med pynteputer. Så da jeg skulle ut å jakte på en babykrybbe, måtte jeg  finne en som passet fint inn i interiøret, i tillegg til å være trygg og komfortabel for Lille G så klart. 


Warning: preg_match(): No ending delimiter '.' found in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/image-grab-src.php on line 4

Det finnes krybber i alskens stiler, men det var vintagekrybber som appellerte mest. De har så mye herlig karakter, og det er fint å kunne kjøpe brukt i størst mulig grad t.

Etter mye nettbutikksurfing, kom jeg over denne rottingkrybba av den nederlandske designeren Dirk van Sliedreigt for Rohe Noordwolde. Den ble solgt av Cribs & co på Etsy, drevet av nederlandske Marije.

Jeg var omtrent like entusiastisk som en liten unge på julaften da krybba ble levert for et par uker siden – ikke bare fordi det var en diger, hard pakke med navnet mitt på, men også fordi det oppsto problemer under forsendelsen som gjorde meg genuint spent på innholdet. Krybba jeg bestilte havnet nemlig i Japan, mens jeg fikk krybba tiltenkt den japanske kunden. Det ble litt stress (trolig mest for Marije), og miljøfordelen ved å kjøpe brukt ble nok utlignet av at krybben min ble en globetrotter. Men Marije og den japanske kunden strakk seg langt for å få krybba levert i god tid før termin, og det hele endte godt.

Jeg kjøpte en oval madrass til krybba, men den skråstilte sengekanten gjorde at det ble en glipe mellom madrassen og spilene. Dette ordnet seg da jeg  fikk sydd en pølse fylt med vatt og knyttet sammen til en smultring rundt madrassen. Da den bare er noen cm høyere enn madrassen, skal den være helt ufarlig for den lille.

Det fulgte også med en stang til å henge drapering over. Planen er å henge en uro der — som jeg håper jeg rekker å lage.

Nå gjenstår det bare å finne en seng til soverommet da rottingkrybba skal få bo i stua. Jeg har sett meg ut en liten sprinkelseng jeg kan ha helt inntil voksensengen for å ha Lille G så nært som mulig de første månedene u


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/single.php on line 26

Comments

No comments


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/comments_right_50.php on line 17

Add

Comment

You may use HTML tags and attributes


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/comments.php on line 31

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/next-prev-single.php on line 86