Mammakjole med blonder og rysjer

Tanken var å lage en fresh sommerkjole, men i retrospekt er jeg usikker på om blonder og rysjer er det mest flatterende for min voksende mammakul. Bohemchick ble mer «vandrende blondegardin». Æsjameg. Men jeg er likevel fornøyd med hvordan den sitter, og jeg er sikker på at jeg kan bære den med hevet hode både med og uten kul på magen.

Det var premiere på å jobbe med denne typer blonder for min del, noe som var både frustrerende og givende på samme tid. Frustrerende fordi det var vanskelig å være nøyaktig med et såpass løst stoff – spesielt var knappehullene en utfordring. Givende fordi blondene var snille nok til å skjule de ujevnhetene som oppsto.

Jeg har det med å gjøre kjolene jeg lager hakket mer pyntet enn planlagt. I utgangspunktet er jeg ute etter en hverdagskjole til å flotte meg i på jobb, men i stedet ender jeg opp med et plagg som passer bedre til bryllup eller en fisefin middag. Eller kanskje det bare er jeg som må jazze opp stilen min litt?

Jeg har en lang ønskeliste med mammaklær jeg har vil sy, men jeg bør snart prioritere den lille i syarbeidet. Helledussen, det er jo bare 10 uker til termin! Først på listen er en sjøgrønn overall i kordfløyel – til den lille altså, selv om jeg gjerne skulle hatt en slik selv også.

 

Tekstil
Fast blonde i fargen aqua fra Stoff & stil

Mønster
Selvtegnet basert på Skjortekjole til mammamager

Fôr
Antikkblå fra Stoff & stil

Note to self
Blondestoff med store åpne felter har en tendens til å dra litt, så pass på å justere mønsteret for å kompensere for dette. Og noe helt annet; jeg kan ikke tro hvor mye ansiktet mitt har forandret seg under graviditeten!


Comments

No comments


Add

Comment

You may use HTML tags and attributes