Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 475

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 479

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 483

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 503
Prosjekt Hus: Materialvalg for første etasje — Note to self
Warning: A non-numeric value encountered in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/vars-layout.php on line 47
 

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/layout-base.php on line 64

Prosjekt Hus: Materialvalg for første etasje

Fire nervepirrende måneder med venting er over nå som Nesodden kommune har gitt oss sitt ja på husfrieriet vår. Alle tegningene ble godkjent uten innvendinger fra naboene, og vi kan endelig gå videre til neste fase. Dette tror jeg blir en aktig en! Du kan lese mer om tidligere fase av byggeprosjektet her.

Vi skal nå velge materialer, finne de riktige menneskene til å stå for byggingen, og ferdigstille de siste detaljene på tegningene. Arkitektene våre EkbergLous drar lasset på en fantastisk måte, mens vi blander oss flittig inn der vi kan. Håpet er å få alt på plass i løpet av sommeren slik at vi kan komme i gang i løpet av september eller oktober. Det blir nok hektisk med kombinasjonen byggestart og flett ny baby, men jeg har trua på at det blir moro også. Vi er i hvert fall mer enn klare for å komme i gang.

Helt siden vi først begynte å leke med tanken på å bygge hus har vi hamstret inn inspirasjon til interiør og eksteriør. Samlingen har blitt feit og fin, noe som virkelig har virkelig hjulpet oss med å fastslå stil og tone. Pinterest er vår venn!

Vi vil i størst mulig grad å ha autentiske, taktile materialer som treverk, betong og stål både inne og ute. Dette komplimentert med mykere materialer som tekstil på mindre detaljer, eller kanskje også en vegg eller to? Vi har troa på at kombinasjonen varmt treverk, eksponert betong og stål vil se skikkelig bra ut inni det mørkbeisede treskallet.


Warning: preg_match(): No ending delimiter '.' found in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/image-grab-src.php on line 4

Innhold
Første etasje består av hovedentré, gang med garderobeløsninger og innganger til bad, vaskerom, soverom og gjesterom/hobbyrom, og selvsagt trapp opp til andre etasje.

Eksponert betong
Eksteriøret i første etasjen vil (forhåpentligvis) være i eksponert betong, og dette materialet får også bli med inn på ytterveggene. Gulvet vil være i pusset i betong.

Deilig, varmt treverk
For å komplimentere den harde betongen, vil vi tilføre varme ved hjelp av eikepanel på gangveggen mot bad, vaskerom og soverom. Denne veggen vil trolig også ha sotede speil på dørene til garderoben. Trappen opp til andre etasje kommer til å ha eiketrinn.

Trapp med skjult garderobeløsning
Under trappen skal det bygges en smart oppbevaringsløsning som gjemmes av en mørkbeiset finérvegg med dører som flukter. Fra trappetrinnene vokser det sorte stålspiler helt opp til andre etasje. Disse utgjør gelenderet på den ene side av trappen, og vil forhåpentligvis gi en fin, grafisk effekt som gjør at gangen blir åpen og luftig.

Hei, og velkommen
Inngangsdøra kommer til å være nabo med et stort vindu som strekker seg fra gulv til tak. Vi ser for oss at det kan være fint om døra er i et varmt, rødlig treverk for å komplimentere glasset og betongen. Om vi er skikkelig heldige, vil også døra nå helt opp til taket.

Litt personlighet må man ha
Paletten kan kanskje oppleves litt streng isolert sett, men vi kommer selvsagt til å tilføre en god dose personlighet gjennom tekstiler, massevis av grønne planter, og andre interiørdetaljer. Det er for eksempel tegnet inn en plasstøpt sittebenk til høyre for inngangsdøren som vi tror kommer til å se skikkelig kul ut med en spesialsydd pute i ull. Og de store vinduene i entréen vil gjøre den til et perfekt oppholdssted for store, grønne planter. Hjelpes som jeg klør i fingrene etter å komme i gang med innredningen!


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/single.php on line 26

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/comments.php on line 31

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/next-prev-single.php on line 86