Prosjekt Hus: Materialvalg for første etasje

Fire nervepirrende måneder med venting er over nå som Nesodden kommune har gitt oss sitt ja på husfrieriet vår. Alle tegningene ble godkjent uten innvendinger fra naboene, og vi kan endelig gå videre til neste fase. Dette tror jeg blir en aktig en! Du kan lese mer om tidligere fase av byggeprosjektet her.

Vi skal nå velge materialer, finne de riktige menneskene til å stå for byggingen, og ferdigstille de siste detaljene på tegningene. Arkitektene våre EkbergLous drar lasset på en fantastisk måte, mens vi blander oss flittig inn der vi kan. Håpet er å få alt på plass i løpet av sommeren slik at vi kan komme i gang i løpet av september eller oktober. Det blir nok hektisk med kombinasjonen byggestart og flett ny baby, men jeg har trua på at det blir moro også. Vi er i hvert fall mer enn klare for å komme i gang.

Helt siden vi først begynte å leke med tanken på å bygge hus har vi hamstret inn inspirasjon til interiør og eksteriør. Samlingen har blitt feit og fin, noe som virkelig har virkelig hjulpet oss med å fastslå stil og tone. Pinterest er vår venn!

Vi vil i størst mulig grad å ha autentiske, taktile materialer som treverk, betong og stål både inne og ute. Dette komplimentert med mykere materialer som tekstil på mindre detaljer, eller kanskje også en vegg eller to? Vi har troa på at kombinasjonen varmt treverk, eksponert betong og stål vil se skikkelig bra ut inni det mørkbeisede treskallet.