Gangen vår før og etter oppussing

Noe av det jeg liker best ved leiligheten vår er at den går over to plan. Det er kanskje ikke überpraktisk med tanke på at vi har både hund og baby, men jeg er svak for kule trapper, så da får vi heller finne frem en grind når Lille G begynner å krabbe.

Opprinnelig var trappen lakkert og hadde fått det gule skjæret jeg har så lite sansen for. Vi bestemte oss derfor for å pusse ned, lute og hvitvaske trinnene for å få et lysere uttrykk.

Det hele ble en aldri så liten tålmodighetstest da vi kun en stusselig liten pussemaskin til rådighet. I tillegg måtte trappens mange kroker og kriker pusses for hånd. Innsatsen ble heldigvis belønnet med en mye freshere trapp, og de lyse trinnene ble en fin kontrast mot de mørkmalte veggene. Veggfargen er forøvrig den samme som i stua for å binde etasjene sammen. Det samme gjelder gulvet.

I likheten med soverommet, har vi malt dører og karmer i samme farge om veggene. Det føltes skikkelig tabu å rulle mørk maling på de hvite dørene, men effekten ble akkurat så kul som vi hadde håpet. Til og med Ikea-kommoden under trappen fikk et par strøk med mørk maling for at den skulle smelte mest mulig sammen med veggen. Som en siste detalj, byttet vi ut dørhåndtakene i stål med noen sorte matte. Jeg synes de kler både stallen og de mørke dørene.

Du kan se flere bilder av gangen i innlegget om en kleshenger jeg laget.

Slik så gangen ut da vi overtok leiligheten. 


Comments

No comments


Add

Comment

You may use HTML tags and attributes