Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 475

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 479

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 483

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 503
Nye farger i stua — Note to self
Warning: A non-numeric value encountered in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/vars-layout.php on line 47
 

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/layout-base.php on line 64

Nye farger i stua

Når det kommer til interiør, er jeg dessverre lite trofast av meg. Jeg blir like fort lei som jeg blir betatt av en stil eller et produkt. Det er nok ikke den mest miljøvennlige vanen, og sparegrisen blir også skadelidende.

I helgen fikk jeg for meg at vi hadde for mange greier i stua vår, så boda fikk da en ny ekse merket «Fint nips som ikke må kastes». Samtidig måtte det gamle pleddet — som besto like mye av hundehår som ull — vike for et okergult jeg kjøpte mens jeg var værfast på Kollekted by (note to self: Aldri dra på trilletur uten regntrekk). Jeg gir det to uker før det er Ipa-infisert.


Warning: preg_match(): No ending delimiter '.' found in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/image-grab-src.php on line 4

Også gulvteppet måtte flytte ned i boda enn så lenge. Det er kanskje ikke helt riktig årstid for bare gulv, men det var noe deilig ved å slippe frem det lysegrå gulvet. Dessuten har jeg fått en langt lavere toleranse for hundehår etter at Gustav flyttet inn hos oss, og hundehår var det mer enn nok av i gulvteppet.

Da vi først fikk oss hund, hadde vi faktisk store ambisjoner om å la sofa og seng være hundefrie soner. Det varte i omtrent tre timer. Det er bare så koselig å ha en snorkende hund liggende tett inntil seg i sofaen. Nå om dagen fungerer Ipa også som ammepute (eller rettere sagt flaskematingspute). Hun vil nemlig ligge mellom beina mine mens Gustav får mat, med Gustav liggende oppå ryggen hennes. Dét er kos det!


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/single.php on line 26

Comments

No comments


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/comments_right_50.php on line 17

Add

Comment

You may use HTML tags and attributes


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/comments.php on line 31

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/next-prev-single.php on line 86