Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 475

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 479

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 483

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 503
Plakater fra Coco Lapine — Note to self
Warning: A non-numeric value encountered in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/vars-layout.php on line 47
 

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/layout-base.php on line 64

Plakater fra Coco Lapine

You can also read this post in English.

Plakatene er mottatt som gave fra Coco Lapine.

 

For noen uker siden var jeg så heldig å få tilsendt noen plakater fra Sarah i Coco Lapine Design. Sarah er en belgisk designer med interesse for  interiør- og grafisk design. Hun lager plakater av både fotografi og grafikk – perfekt til et skandinavisk interiør. Jeg er spesielt begeistret for de mørke fotografiene, og Room with a view er min absolutte favoritt. Hesteplakatene Hestar og Hestur og er selvsagt også en vinner her i stallen vår. I tillegg til plakatbutikken har Sarah også en blogg der hun blant annet deler inspirerende interiørbilde. Absolutt verdt et besøk!


Warning: preg_match(): No ending delimiter '.' found in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/image-grab-src.php on line 4

Forresten, hvor fin er ikke hodeskulpturen jeg er så heldig å ha fått kloa i? Den er laget av Siren Blaauw og kjøpt på Houz – én av mine favorittinteriørbutikker. Jeg synes det er skikkelig stas å kunne tilføre noen unike objekter i interiøret. Det gir så mye karakter og personlighet til hjemmet. Jeg synes det er fint å kombinere skulpturer med klassisk design som Thonet-stolene, og nyere design som pidestallen Plant box fra Ferm Living. Pidestallen fikk forøvrig en helt ny mening etter at jeg kjøpte messingbrettet som ligger oppå. Vips så kan den også fungere både som sidebord og magasinholder. Ikke dumt.


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/single.php on line 26

Comments

No comments


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/comments_right_50.php on line 17

Add

Comment

You may use HTML tags and attributes


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/comments.php on line 31

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/next-prev-single.php on line 86