Plakater fra Coco Lapine

You can also read this post in English.

Plakatene er mottatt som gave fra Coco Lapine.

 

For noen uker siden var jeg så heldig å få tilsendt noen plakater fra Sarah i Coco Lapine Design. Sarah er en belgisk designer med interesse for  interiør- og grafisk design. Hun lager plakater av både fotografi og grafikk – perfekt til et skandinavisk interiør. Jeg er spesielt begeistret for de mørke fotografiene, og Room with a view er min absolutte favoritt. Hesteplakatene Hestar og Hestur og er selvsagt også en vinner her i stallen vår. I tillegg til plakatbutikken har Sarah også en blogg der hun blant annet deler inspirerende interiørbilde. Absolutt verdt et besøk!

Forresten, hvor fin er ikke hodeskulpturen jeg er så heldig å ha fått kloa i? Den er laget av Siren Blaauw og kjøpt på Houz – én av mine favorittinteriørbutikker. Jeg synes det er skikkelig stas å kunne tilføre noen unike objekter i interiøret. Det gir så mye karakter og personlighet til hjemmet. Jeg synes det er fint å kombinere skulpturer med klassisk design som Thonet-stolene, og nyere design som pidestallen Plant box fra Ferm Living. Pidestallen fikk forøvrig en helt ny mening etter at jeg kjøpte messingbrettet som ligger oppå. Vips så kan den også fungere både som sidebord og magasinholder. Ikke dumt.


Comments

No comments


Add

Comment

You may use HTML tags and attributes