Julegaver og julehilsen

Jeg er ikke noe flink når det kommer til å kjøpe gaver. Jeg er ikke den som kommer på de gode ideene, og jeg er treig med å komme i gang. Jeg synes derimot det er stas å legge litt flid i selve innpakningen. Når julaften nærmer seg  fyrer jeg opp stearinlys, setter på julemusikk, finner frem nøtteskåla og koser meg et lite innpakningsverksted. I år gikk jeg – stikk i strid med foregående år – for en deilig mønstermiks på gavepapiret takket være denne boken fra Ferm Living.

I år har vi prøvd å begrense oss litt i antall julegaver – både de vi gir og de vi får. Vi er selvsagt takknemlig for alt vi får, men det er å lite vi trenger. Det kommer faktisk ikke til å ligge noen julegave til Gustav fra oss under treet i år. Det høres kanskje litt hjerterått ut, men han forstår så fint lite av det hele, og er mer enn fornøyd med masse kos, oppmerksomhet og en god gammel rangle på julaften. Det er selvsagt veldig hyggelig at andre vil gjøre stas på minsten, og det vanker jo julegave fra foreldrene når han blir litt eldre. Da er det heller vi voksne som kommer til å begrense oss enda litt mer når det kommer til gaver, og heller fokusere på det vi liker aller best med jula; familiekos, ro og hygge.

I år blir det første julen jeg feirer med min egen liten familie, og jeg gleder meg som en unge! Jeg, Jørgen og Gustav reiser vestover for å tilbringe julen med mamma, pappa, søstre og deres familier. Ipa drar til Sverige sammen med to gode naboer for å slippe flyturen. Hun er så redd for bur, stakkar. En jul i ro og mak i landlige omgivelser med to hundeelskere blir nok deilig for henne.

I år er også første jul vi har sendt ut julekort, og jeg må innrømme det var langt mer koselig enn jeg har sett for meg. Jeg hadde heller ikke noe mot alle voksenpoengene jeg fikk på kjøpet. Gustav ble bedt om å posere i nisselue strikket av farmor, og han har virkelig fått dreisen på «jeg later som om jeg ikke vet at du tar bilder av meg-poseringen». Det er til å bli imponert av, og se så søt da!

Da gjenstår det bare å ønske dere en riktig så fin jul! Jeg håper dere får en fin og avslappende ferie, og at vi sees i 2018. Da setter jeg i gang med et samarbeid med det danske interiør- og møbelselskapet Woud, noe jeg gleder meg skikkelig til. Og hvem vet, kanskje vi til og med kommer ordentlig i gang med huset neste år? Det hadde vært noe det!


Comments

No comments


Add

Comment

You may use HTML tags and attributes