Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 475

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 479

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 483

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 503
Mørk og deilig velour — Note to self
Warning: A non-numeric value encountered in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/vars-layout.php on line 47
 

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/layout-base.php on line 64

Mørk og deilig velour

Vi har tjuvstartet møbelinnkjøpet til huset – og det før vi i det hele tatt har startet byggingen. Først ut er denne deilige velour(-aktive) drømmen av en sofa, og et lite bort fra Mater. Om ikke lenge kommer Bollo-stolen og et litt større salongbord. Tro hvordan vi skal få plass til det hele.


Warning: preg_match(): No ending delimiter '.' found in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/image-grab-src.php on line 4

Joa, velour (-aktig) er kanskje ikke det smarteste stoffvalget med hund og baby i hus. Sofaen fungerer jo mer eller mindre som borrelås mot pelsen til Ipa, og det skal bli moro når små grøthender skal bruke sofaen som støtte <3. Men så er jo sofaen et møbel som skal kunne brukes av hele familien, så da får vi tåle litt pels og griseri. Så langt har heldigvis Ipa vist lite interesse av å gjøre sofaen til sin egen liten loungeavdeling, så vi kan jo krysse fingrene for at det varer. Gustav sin lekematte på gulvet er derimot veldig fristende.

I huset kommer sofaen til å stå i peisestua, mens vi velger et litt mer grisevenlig ullstoff til sofaen i kosestua. Det er nok der vi kommer til å tilbringe mest tid, og det er der vi kommer til å være når man skal dra med seg en skål med popcorn i sofaen. Ah som jeg gleder meg!

Gustav vokser med lynets hastighet, og plutselig vil han opp og teste balansen på egne små føtter. Da er det greit å kunne holde seg i noe som har litt mykere kanter enn Hay-bordet vi har hatt til nå, så det ble byttet ut med to runde bord. Hjelpe og trøste, tenk at Lille G har blitt fem måneder allerede! Jeg begynner å forstå hva de gamle damene på lokalbutikken mente når de kikket ned i vognen og sa «ta vare på tiden, de vokser så fort». Det er som om han blir en uke eldre for hver gang jeg blunker, så det er best jeg slutter med det dersom jeg vil at babytiden skal vare litt lenger.

Note to self
Sørg for at du har fått solgt din forrige sofa før gutta fra Bolia kommer med den nye. Det kan bli litt trangt når to sofaer skal skal sloss om plassen i en relativt liten leilighet.


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/single.php on line 26

Comments


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/comments_right_50.php on line 17

 1. Hei, for en nydelig farge, er det Nova grey Brown farge?

  november 5, 2018, 1:08 pm
  By: mari


  1. Hei, Nei, det er Ritz i fargen Grey :-).

   november 25, 2018, 11:38 am
   By: ninahso I Link


 2. Hei! Er det bildet som lurer oss, eller er fargen faktisk brun? Siden du skriver at det er Ritz i fargen grey.

  desember 5, 2018, 12:14 pm
  By: Åshild


  1. Hei! Fargen oppleves veldig ulikt avhengig av lyset. Hos oss ser den nesten brungrønn ut, men i butikken synes jeg den virket mer blålig.

   desember 5, 2018, 8:48 pm
   By: ninahso I Link


Add

Comment

You may use HTML tags and attributes


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/comments.php on line 31

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/next-prev-single.php on line 86