Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 475

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 479

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 483

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 503
DIY bjørneuro til krybba — Note to self
Warning: A non-numeric value encountered in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/vars-layout.php on line 47
 

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/layout-base.php on line 64

DIY bjørneuro til krybba

Dette er Gustavs andre mammamekka uro. Den første ble til mens han fortsatt var en kulemaker i magen, og den henger over senga hans på soverommet. Den har han – og forøvrig også mamma – hatt stor glede av når han våkner 100 % gira på morgenen, mens mor hans trenger noen ekstra minutter på å få i gang skrotten.

Rottinkrybba i stua måtte jo også ha en uro over, og dermed ble denne bjørnevarianten i papir til.


Warning: preg_match(): No ending delimiter '.' found in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/image-grab-src.php on line 4

Uroen ble til i løpet av noen få timer en kveld der Gustav var villig til å ta natta litt tidligere enn vanlig. Jeg hadde handlet inn papir og utstyr fra det bognende utvalget på Norway Design tidligere på dagen, og fått lakket en metallring fra Panduro.

Jeg hadde lyst å lage en tredimensjonal figur uten for mye liming og styr. Etter mye prøving, feiling og prototyping kom jeg frem til denne bamsen bestående av ett papirstykke som er brettet. Jeg har selvsagt tatt bilder av prosessen, så jeg skal dele mal og fremgangsmåte om ikke så lenge.

Siden uroen er laget i papir, er den av typen «se men ikke røre». Det er litt uforståelig for en fem måneder gammel tass som helst vil ta, slå og spise alt han ser. Men foreløpig virker han fornøyd med å kikke litt på formene som beveger seg sakte over hodet hans når han skal finne roen i krybba.

Og bare så det er sagt, Gustav har langt flere farger i livet sitt enn duse grønntoner, slev om jeg skal innrømme at de er i flertall. Men når mor finner frem kamera, ryddes de mest fargesprakende ranglene bort. Livet med bloggmamma er brutalt <3.


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/single.php on line 26

Comments

No comments


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/comments_right_50.php on line 17

Add

Comment

You may use HTML tags and attributes


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/comments.php on line 31

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/next-prev-single.php on line 86