Come Here sidebord fra Woud i rollen som nattbord

Bordet er sponset av Woud. Tusen hjertelig!

You can also read this post in English. 

Vi er i gang med å pusse opp stua (igjen). Denne gangen er det de to hvitmalte teglsteinsveggene som skal til pers. De skal få en lekker pusset overflate og greige kalkmaling.

I mellomtiden har vi evakuert både oss selv, møbler og nips til andre steder i leiligheten – deriblant dette hendige sidebordet Come Here fra Woud. I stua har det fungert som både salongbord og sidebord, mens det i sin nye lokasjon på soverommet fikk rollen som nattbord. Tro om det ikke skal få bli fast inventar ved siden av sengen.

Bordet Come Here er ett av to favoritter jeg var så heldig å få velge ut fra kolleksjonen til det danske møbel- og interiørmerket Woud. Det er ikke til å legge skjul på at jeg har sansen for mørkt treverk, og akkurat dette bordet har den perfekte nyansen av røkt eik; det måtte bli mitt! Fra før av har jeg også Racket Tray og Stedge Shelf  i samme materiale. Hylla ligger fortsatt i boksen sin mens jeg prøver å finne det riktige stedet å henge den opp, men fatet er i daglig bruk. Det er faktisk det jeg brukte til å servere sconesene i i dette innlegget. Kanskje hylle skal finne veien til veggen over sofaen når vi er ferdig med oppussingen?


Comments

No comments


Add

Comment

You may use HTML tags and attributes