Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 475

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 479

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 483

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 503
Come Here sidebord fra Woud i rollen som nattbord — Note to self
Warning: A non-numeric value encountered in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/vars-layout.php on line 47
 

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/layout-base.php on line 64

Come Here sidebord fra Woud i rollen som nattbord

Bordet er sponset av Woud. Tusen hjertelig!

You can also read this post in English. 

Vi er i gang med å pusse opp stua (igjen). Denne gangen er det de to hvitmalte teglsteinsveggene som skal til pers. De skal få en lekker pusset overflate og greige kalkmaling.

I mellomtiden har vi evakuert både oss selv, møbler og nips til andre steder i leiligheten – deriblant dette hendige sidebordet Come Here fra Woud. I stua har det fungert som både salongbord og sidebord, mens det i sin nye lokasjon på soverommet fikk rollen som nattbord. Tro om det ikke skal få bli fast inventar ved siden av sengen.


Warning: preg_match(): No ending delimiter '.' found in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/image-grab-src.php on line 4

Bordet Come Here er ett av to favoritter jeg var så heldig å få velge ut fra kolleksjonen til det danske møbel- og interiørmerket Woud. Det er ikke til å legge skjul på at jeg har sansen for mørkt treverk, og akkurat dette bordet har den perfekte nyansen av røkt eik; det måtte bli mitt! Fra før av har jeg også Racket Tray og Stedge Shelf  i samme materiale. Hylla ligger fortsatt i boksen sin mens jeg prøver å finne det riktige stedet å henge den opp, men fatet er i daglig bruk. Det er faktisk det jeg brukte til å servere sconesene i i dette innlegget. Kanskje hylle skal finne veien til veggen over sofaen når vi er ferdig med oppussingen?


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/single.php on line 26

Comments

No comments


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/comments_right_50.php on line 17

Add

Comment

You may use HTML tags and attributes


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/comments.php on line 31

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/next-prev-single.php on line 86