Note to self nr. 10: Det kan gjøre litt vondt for en interiørsnobb når leiligheten skal barnesikres

Småen har fått dreisen på åleteknikken, og har nå en imponerende fremdrift. Samtidig har han også fullstendig mistet interessen for sine egne leker. De tapte i konkurransen mot Ipa sin vannskål, hengeplantene, søppelspannet og alt av ledninger. Spesielt artig er ledningen til mors alt-for-dyre yndlingslampe i porselen.

Nå kan vi ikke skryte på oss å ha den mest barnevennlige leiligheten heller. Trappen er én ting, men med lave vinduskarmer, og en mor som er glad i nøye utvalgt knuselig  nips, er det mye som står på «neeeiiii, ikke røre-lista» for Gustav.

«Den må nok finne seg et annet sted å oppholde seg, for det er begrenset hvor lenge jeg kan fungere som en levende babygrind for å sikre videre eksistens for lampen.»

Nevnte porselenslampe er et godt eksempel. Den står nå og balanserer på et lite sidebord med tre bein, og med ledningen hengende i perfekt gripehøyde for ålemesteren. Den må nok finne seg et annet sted å oppholde seg, for det er begrenset hvor lenge jeg kan fungere som en levende babygrind for å sikre videre eksistens for lampen.