Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 475

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 479

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 483

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 503
Note to self nr. 10: Det kan gjøre litt vondt for en interiørsnobb når leiligheten skal barnesikres — Note to self
Warning: A non-numeric value encountered in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/vars-layout.php on line 47
 

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/layout-base.php on line 64

Note to self nr. 10: Det kan gjøre litt vondt for en interiørsnobb når leiligheten skal barnesikres

Småen har fått dreisen på åleteknikken, og har nå en imponerende fremdrift. Samtidig har han også fullstendig mistet interessen for sine egne leker. De tapte i konkurransen mot Ipa sin vannskål, hengeplantene, søppelspannet og alt av ledninger. Spesielt artig er ledningen til mors alt-for-dyre yndlingslampe i porselen.

Nå kan vi ikke skryte på oss å ha den mest barnevennlige leiligheten heller. Trappen er én ting, men med lave vinduskarmer, og en mor som er glad i nøye utvalgt knuselig  nips, er det mye som står på «neeeiiii, ikke røre-lista» for Gustav.

«Den må nok finne seg et annet sted å oppholde seg, for det er begrenset hvor lenge jeg kan fungere som en levende babygrind for å sikre videre eksistens for lampen.»

Nevnte porselenslampe er et godt eksempel. Den står nå og balanserer på et lite sidebord med tre bein, og med ledningen hengende i perfekt gripehøyde for ålemesteren. Den må nok finne seg et annet sted å oppholde seg, for det er begrenset hvor lenge jeg kan fungere som en levende babygrind for å sikre videre eksistens for lampen.


Warning: preg_match(): No ending delimiter '.' found in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/image-grab-src.php on line 4

Og så var det denne trappa da. Jeg synes det er skummelt nok å bære småen opp og ned flere ganger om dagen, men nå må den også sikres slik at Gustav ikke tar seg en tur ned på egenhånd – grøss og gru.

Vi skaffet oss en trappegrind, men fikk den ikke helt til å passe da gelenderet på den ene siden ikke flukter med gelenderet på motsatt side. Løsningen ble da å flytte gelenderet og forlenge det i bakkant. Underveis tok vi ned gelenderet (med poden trygt plassert i armene til mormor), og vips ble verden (aka stua) et vakrere sted! Jeg har alltid ment at gelenderet passer dårlig med resten av interiøret, men det ble bare enda tydeligere da vi tok det bort. Jeg var raskt fremme med kamera for å dokumentere det hele. Tro om det kunne vært kult å kle inn gelenderet med en tett boks istedenfor å ha spiler? Her lukter det før-og-etter-post om ikke så lenge.

 

Forøvrig har vi også skaffet alt vi kan av plugger til stikkontakter, og barnesikring av skuffer og skap er på vei. I tillegg har vi bestilt barnegrind slik at mor kan tisse alene uten å være redd for at Ipa blir spist opp av Gustav (eventuelt omvendt). Og så må bare interiørsnobben tåle at det ser litt mindre sexy ut her en stund.

 


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/single.php on line 26

Comments

No comments


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/comments_right_50.php on line 17

Add

Comment

You may use HTML tags and attributes


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/comments.php on line 31

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/next-prev-single.php on line 86