En lodden nykommer i stua

Stua vår har gjennomgått mange endringer de siste årene. Veggene har hatt ulike farger, kjøkkenet har blitt fornyet med spraymaling, teglsteinen har blitt behandlet med murpuss, og aller nyligst har vi lagt nytt eikegulv. Jeg følte likevel det var noe som manglet. De mørke veggene behøvde noe lyst å støtte seg på, og eikegulvet noe mykt. Dette lodne teppet med deilige 70-tallsvibber burde gjøre susen.

Det var to grunner til å gå til anskaffelse av gulvteppe. For det første har Gustav har begynt å reise seg, men risikovurdering har han derimot ikke helt grep på enda. Da er det greit å ha noe mykt til å ta han i mot dersom vi som helokopterforeldre svikter når mini slipper taket.

For det andre; med både stue, kjøkken og spisestue i åpen løsning på 30 kvadratmeter trengte vi noe til å separere sonene. Et firkantet teppe under stuedelen hjelper virkelig med å rydde opp i romfølelsen.

Og ja, tepper loer som bare juling – og vil gjøre det de neste 4 til 6 ukene. Så støvsugeren må jobbe flittig slik at stua vår ikke ser ut som en saueklippefabrikk. Fullstendig verdt det, så klart.


Comments


 1. Hei, så fin blogg :) Jeg lurer på hvor du har kjøpt det fine lodne teppet i stua? Hvilket stoff valgte du på Moor sofa? Hilsen Line

  april 13, 2019, 12:49 pm
  By: Line


  1. Hei Line. Takk for det :-) Jeg har kjøpt det på OsloDeco. Det heter Shaggy. Fargen på sofaen er AshGray i stoffet Happy.

   april 14, 2019, 7:29 pm
   By: ninahso I Link


Add

Comment

You may use HTML tags and attributes