Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 475

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 479

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 483

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 503
En lodden nykommer i stua — Note to self
Warning: A non-numeric value encountered in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/vars-layout.php on line 47
 

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/layout-base.php on line 64

En lodden nykommer i stua

Stua vår har gjennomgått mange endringer de siste årene. Veggene har hatt ulike farger, kjøkkenet har blitt fornyet med spraymaling, teglsteinen har blitt behandlet med murpuss, og aller nyligst har vi lagt nytt eikegulv. Jeg følte likevel det var noe som manglet. De mørke veggene behøvde noe lyst å støtte seg på, og eikegulvet noe mykt. Dette lodne teppet med deilige 70-tallsvibber burde gjøre susen.


Warning: preg_match(): No ending delimiter '.' found in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/image-grab-src.php on line 4

Det var to grunner til å gå til anskaffelse av gulvteppe. For det første har Gustav har begynt å reise seg, men risikovurdering har han derimot ikke helt grep på enda. Da er det greit å ha noe mykt til å ta han i mot dersom vi som helokopterforeldre svikter når mini slipper taket.

For det andre; med både stue, kjøkken og spisestue i åpen løsning på 30 kvadratmeter trengte vi noe til å separere sonene. Et firkantet teppe under stuedelen hjelper virkelig med å rydde opp i romfølelsen.

Og ja, tepper loer som bare juling – og vil gjøre det de neste 4 til 6 ukene. Så støvsugeren må jobbe flittig slik at stua vår ikke ser ut som en saueklippefabrikk. Fullstendig verdt det, så klart.


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/single.php on line 26

Comments


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/comments_right_50.php on line 17

 1. Hei, så fin blogg :) Jeg lurer på hvor du har kjøpt det fine lodne teppet i stua? Hvilket stoff valgte du på Moor sofa? Hilsen Line

  april 13, 2019, 12:49 pm
  By: Line


  1. Hei Line. Takk for det :-) Jeg har kjøpt det på OsloDeco. Det heter Shaggy. Fargen på sofaen er AshGray i stoffet Happy.

   april 14, 2019, 7:29 pm
   By: ninahso I Link


Add

Comment

You may use HTML tags and attributes


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/comments.php on line 31

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/next-prev-single.php on line 86