Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 475

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 479

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 483

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 503
Tre drømmekjøkken og én steinøy — Note to self
Warning: A non-numeric value encountered in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/vars-layout.php on line 47
 

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/layout-base.php on line 64

Tre drømmekjøkken og én steinøy

Huset vårt er (/blir) en moderne og minimalistisk tolkning av et tradisjonelt saltakshus, og vi ser etter et kjøkken som innehar mange av de samme kvalitetene. Her er de tre som absolutt fyller kravene, og derfor står øverst på ønskelisten.

Rustikk minimalisme fra Nordiska kök

Jeg har hatt kjøkken fra Nordiska kök i kikkerten en stund. Jeg synes balansen mellom rustikke linjer og stram minimalisme i dette kjøkkenet er helt perfekt. Møtet mellom eik og terrazzo er også utrolig lekkert. Faktisk ba vi han som lager 3D-tegninger av huset vårt til å tegne inn en sort modell som ligner på dette. Nå som jeg har sett det i varm eik, ble jeg veldig usikker på om mørkt kjøkken er veien å gå i huset. Godt vi har god tid til å bestemme oss enda.

Foto av Osman Tahir, styling av Sundling Kickén.


Warning: preg_match(): No ending delimiter '.' found in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/image-grab-src.php on line 4

Smart og bærekraftig fra Ask og Eng

Et bambuskjøkken fra Ask og Eng hadde også vært en drøm å ha i huset (og i leiligheten for den saks skyld). I tillegg til et stramt og lekkert design, er kjøkkenene både fremstilt på en bærekraftig måte og av bærekraftige materialer. Det er et stort pluss synes jeg!

I likhet med kjøkkenet fra Nordiska kök har de også en modell der frontene på skuffer og skap er trukket tilbake i forhold til stammen. Så enkelt, men likevel så lekkert og effektfullt.

I tillegg til å levere skreddersydde kjøkken, lager Ask og Eng også fronter og dekksider som passer til Ikea-stammer. Det er greit å vite at man kan velge etter hva lommeboken tillater når det er tid for kjøkkeninnkjøp.

Foto fra Ask og Eng

Industriell varme fra Frama

Sist, men ikke minst, er dette smykket av et kjøkken fra Frama. Kjøkkenet består av frittstående moduler som man kan sette sammen etter behov og ønske. Hver modul er bygget opp av pulverlakkerte stålrammer, lekre trefronter av douglasgran, og marmortopp. Særlig lekrere enn det blir det ikke!

Nå vil jeg gjette på at et Frama-kjøkken kommer til å ligge et stykke over vårt budsjett, men hvem vet; kanskje blir vi de første i historien som kan si «hm, dette huset ble jo billigere enn vi så for oss. La oss smelle til med et skikkelig fett kjøkken!». En kan jo håpe.

Foto fra Frama.

Drømmeøya designet av Norm Architects

Og så var det denne øya da. Har dere sett noe lekrere? Det tok meg litt tid å bli så steingal (ho-ho), men nå har jeg til gjengjeld blitt helfrelst etter ulike mineraler i interiøret! Kombinasjonen varmt tre og stein er rålekkert, og helt sikkert noe vi vil ha i huset. Vi har lenge lekt med tanken på å ha juramarmor på det ene badet, men etter å ha sett denne vakre løsningen, må vi få lurt inn litt stein på kjøkkenet også. En kjøkkenøy hadde jo vært helt fantastisk, men vi har foreløpig ikke fått det til uten at det går på bekostning av rommets feng shui. Vi får se.

Bilder fra Norm Architects


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/single.php on line 26

Comments

No comments


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/comments_right_50.php on line 17

Add

Comment

You may use HTML tags and attributes


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/comments.php on line 31

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/next-prev-single.php on line 86