Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 475

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 479

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 483

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 503
Det er det jeg kaller en frokost — Note to self
Warning: A non-numeric value encountered in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/vars-layout.php on line 47
 

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/layout-base.php on line 64

Det er frokosten sin, det

Stort sett består frokosten av kald havregrynsgrøt som jeg kaster i meg mens mini prøver å stjele skeia. Det er det selvsagt ikke noe i veien med – jeg digger jo havregrynsgrøt (og mini <3). Men når morgenen glimter til med ferske blomster og varmt surdeigsbrød, er det som jul, bursdag, regnbuer og enhjørninger for en frokostperson som meg selv.


Warning: preg_match(): No ending delimiter '.' found in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/image-grab-src.php on line 4

Og så disse blomstene da! Så fine at de må beskues med hode på skakke og et salig blikk. De er organisk dyrket fra Blomsterhage på Abildsø, og disse fant jeg på Kollekted by. Det er ikke ofte jeg kjøper tulipaner, men disse ser jo ut om små maleri på en stilk – som å spise frokost med Munch.


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/single.php on line 26

Comments


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/comments_right_50.php on line 17

 1. Den murpussen er utrolig fin - vi skal ha en farge på et tilbygg til huset vårt og lurte på om du husker hva fargen på deres murpuss heter? :)

  august 8, 2018, 11:22 am
  By: Mathilde Nordbakke


  1. Hei Mathilde. Takk for det :-). Det er fiberpuss fra Hey di. Jeg vet dessverre ikke om den kommer i flere farger.

   august 9, 2018, 1:16 pm
   By: ninahso I Link


Add

Comment

You may use HTML tags and attributes


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/comments.php on line 31

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/next-prev-single.php on line 86