Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 475

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 479

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 483

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 503
Soverommet vårt i en ny farge — Note to self
Warning: A non-numeric value encountered in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/vars-layout.php on line 47
 

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/layout-base.php on line 64

Soverommet vårt i en ny farge

Takk til Kollekted by for lånet av krakken fra Nikari, og til Houz for at jeg fikk låne printet fra Kristina Khrog. 

You can also read this post in english

Jeg har vært ute med malekosten igjen – denne gangen på soverommet. Nå er det ikke det at jeg ikke likte den gamle fargen, men det var en del flekker på grunn av maling i ulik matthetsgrad (ikke hadde jeg fått med meg at Jotun hadde endret formelen på Pure Color), så noe måtte uansett gjøres. Da kunne jeg enten male med samme farge som var, eller benytte muligheten til å teste en lysere og varmere tone. Jeg skal ikke legge skjul på at det var et veldig vanskelig spørsmål, spesielt siden leiligheten vår skulle avfotograferes to ganger den samme uken. Jeg klarte ikke å bestemme meg for farge før to dager før første fotoshoot, så det måtte gå fort unna.


Warning: preg_match(): No ending delimiter '.' found in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/image-grab-src.php on line 4

Husker dere i fjor da interiørstylist Maria Hove Vestre from Made by Veda og fotograf Anne Bråtveit var her for å fotografere til en sak for Bonytt? Vel, forrige uke var de her igjen, og denne gangen fikk også bakgården være med på moroa. Dagen etter kom Live fra OsloDeco og fotograf Birgit Fauske for å fotografere til en sak for nettmagasinet til OsloDeco.

Det er så artig å se hvordan andre tolker hjemmet vårt, og jeg gleder meg som en lite unge til å se bildene. Dere er hjertelig velkomne tilbake når det måtte være!

Tilbake til soverommet; den nye fargen heter Granskygge 1288 fra Jotun Lady. Den er bekrevet som en dempet grønntone, selv om det i realiteten ikke er noe grønt i blandingen (bare pittelitt rødt og gult i tillegg til sort og hvitt). Lister, dører og garderobeskap ble malt i samme fargen som veggene – jeg blir bare ikke lei av det grepet. Jeg byttet også ut velourgardinene med noen i et mer sommerlett materiale – også de i samme fargeskala som veggene. Vips ble det et helt nytt rom!

Slik så soverommet ut før vi malte (og før Gustav flyttet inn).

Og så må jeg bare nevne nattbordet, som egentlig er en krakk fra det finske merket Nikari, funnet på interiørbutikken Kollekted by i Oslo. Den er  litt kostbar for et så «enkelt» møbel, men så er det den naturlige enkelheten jeg liker ved den. Det er ingen vei utenom; om en 10 ukers tid kommer vår stubbe. Kollekted by var snille nok til å la meg låne deres noen dager.

Note to self: Dersom du skal male et rom i forkant av en fotoseanse, sørg for å ha litt mer tid enn to dager. I hvert fall om du ikke har barnevakt.


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/single.php on line 26

Comments


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/comments_right_50.php on line 17

 1. Veldig fin farge :) Hvilken farge er det på klesskapet og på veggen i gangen? Synes de stod så godt til granskygge

  juni 20, 2019, 7:41 pm
  By: Linn


  1. Så hyggelig å høre :-). Det er Granskygge på klesskapet, mens fargen i gangen ikke har noe navn. Den har koden NCS S 7002 B.

   juli 18, 2019, 3:07 pm
   By: ninahso I Link


 2. Veldig fin farge :) Hvilken farge er det på gulvet? Vurderer å male den gule eikeparketten vår, men usikker på hvilken nyanse vi skal gå for. Andre tips når det gjelder maling av gulv?

  desember 4, 2020, 1:29 pm
  By: EE


  1. Takk for det :). Hm, det husker jeg dessverre ikke. Vi har solgt leigliheten, og lot malingspannet stå igjen. Det viktigste er vel å være grundig med forberedelsene :). Vask godt, puss lett over, bruk heftgrunning, la den tørke lenge (helst så lenge som det står for å være brukstørr, ikke bare overmalbar). Vi hadde to lag med grunning, ett på langs og ett på tvers, og to lag med maling på samme måte. Og så la det tørke ordentlig igjen før du setter noen møbler på. På soverommet slurvet vi med alt dette, så der fikk det fort merker, mens det holdt seg godt andre steder i leiligheten. Lykke til!

   desember 12, 2020, 1:27 pm
   By: ninahso I Link


Add

Comment

You may use HTML tags and attributes


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/comments.php on line 31

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/next-prev-single.php on line 86