Soverommet vårt i en ny farge

Takk til Kollekted by for lånet av krakken fra Nikari, og til Houz for at jeg fikk låne printet fra Kristina Khrog. 

You can also read this post in english

Jeg har vært ute med malekosten igjen – denne gangen på soverommet. Nå er det ikke det at jeg ikke likte den gamle fargen, men det var en del flekker på grunn av maling i ulik matthetsgrad (ikke hadde jeg fått med meg at Jotun hadde endret formelen på Pure Color), så noe måtte uansett gjøres. Da kunne jeg enten male med samme farge som var, eller benytte muligheten til å teste en lysere og varmere tone. Jeg skal ikke legge skjul på at det var et veldig vanskelig spørsmål, spesielt siden leiligheten vår skulle avfotograferes to ganger den samme uken. Jeg klarte ikke å bestemme meg for farge før to dager før første fotoshoot, så det måtte gå fort unna.