Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 475

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 479

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 483

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 503
En liten arbeidskrok under trappa — Note to self
Warning: A non-numeric value encountered in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/vars-layout.php on line 47
 

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/layout-base.php on line 64

En liten arbeidskrok under trappa

Da Gustav vokste seg ut av krybba og inn i sprinkelsengen, måtte skrivepulten vike for å gjøre plass på soverommet. Men pult må man jo ha, så løsningen ble å flytte den ut på gangen – nærmere bestemt under trappa. Med mørk skuffeseksjonen og sort benkeplaten går den nesten i ett med de mørke veggene. Kun Harbour skallstol fra Menu skiller seg ut fra de monokrome omgivelsene med et deilig popp av farge.


Warning: preg_match(): No ending delimiter '.' found in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/image-grab-src.php on line 4

Til vanlig er det Jørgens gaming-PC som holder til på skrivepulten, og selv om i utgangspunktet ser fin ut (til en gaming-PC å være, sorry J  <3), tok vi den ned da Made by Veda og OsloDeco var her for noen uker siden. Jeg kunne selvsagt ikke la muligheten gå i fra meg, så jeg måtte finne frem kamera for å dokumentere det hele jeg også.

Harbour skallstol fra Menu er en rest fra fotoseansen for noen uker sien. Maria fra Made by Veda lånte den fra Houz til å style arbeidsplassen. Vi ble umiddelbart fan av det friske fargeinnslaget, så vi bestemte oss for å beholde den. Houz var hyggelige nok til å selge oss utstillingsmodellen, så vi slapp å levere den tilbake.

Vi synes den nye skrivepultløsningen fungerer prima, men siden det er i en gang på bakkeplan, blir det litt gulvkaldt — selv i den varmen vi har hatt den siste tiden. Nå vurderer vi derfor å legge varme i gulvet, slik vi har fått i andre etasje. Siden vi da må rive opp gulvet, tenker vi å teste en betong-look på gulvet istedenfor den malte parketten vi har nå. I så fall, kommer vi også til å bytte gulv på soverommet slik at vi ikke har tre (fire med badet) ulike gulv i en relativ liten leilighet. Vi har noe gulv igjen etter vi la nytt i kjøkkenet og stua, og det hadde vært fint å få brukt det. Da vil vi også benytte muligheten til å legge varme i soveromsgulvet. Da begynner det å fleske seg, tenker jeg! I mellomtiden holder vi beina varme med hjemmestrikka tjokkelubber (aka. ullsokker).

Note to self: Dersom du ansetter noen til å bytte ut alle stikkontaktene, sørg for å gi tydelig beskjed om hvordan de skal monteres. Det er kjipt om alle har blitt montert vertikalt utenom de siste to som havnet horisontalt på veggen…


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/single.php on line 26

Comments


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/comments_right_50.php on line 17

Add

Comment

You may use HTML tags and attributes


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/comments.php on line 31

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/next-prev-single.php on line 86