En liten arbeidskrok under trappa

Da Gustav vokste seg ut av krybba og inn i sprinkelsengen, måtte skrivepulten vike for å gjøre plass på soverommet. Men pult må man jo ha, så løsningen ble å flytte den ut på gangen – nærmere bestemt under trappa. Med mørk skuffeseksjonen og sort benkeplaten går den nesten i ett med de mørke veggene. Kun Harbour skallstol fra Menu skiller seg ut fra de monokrome omgivelsene med et deilig popp av farge.

Til vanlig er det Jørgens gaming-PC som holder til på skrivepulten, og selv om i utgangspunktet ser fin ut (til en gaming-PC å være, sorry J  <3), tok vi den ned da Made by Veda og OsloDeco var her for noen uker siden. Jeg kunne selvsagt ikke la muligheten gå i fra meg, så jeg måtte finne frem kamera for å dokumentere det hele jeg også.

Harbour skallstol fra Menu er en rest fra fotoseansen for noen uker sien. Maria fra Made by Veda lånte den fra Houz til å style arbeidsplassen. Vi ble umiddelbart fan av det friske fargeinnslaget, så vi bestemte oss for å beholde den. Houz var hyggelige nok til å selge oss utstillingsmodellen, så vi slapp å levere den tilbake.

Vi synes den nye skrivepultløsningen fungerer prima, men siden det er i en gang på bakkeplan, blir det litt gulvkaldt — selv i den varmen vi har hatt den siste tiden. Nå vurderer vi derfor å legge varme i gulvet, slik vi har fått i andre etasje. Siden vi da må rive opp gulvet, tenker vi å teste en betong-look på gulvet istedenfor den malte parketten vi har nå. I så fall, kommer vi også til å bytte gulv på soverommet slik at vi ikke har tre (fire med badet) ulike gulv i en relativ liten leilighet. Vi har noe gulv igjen etter vi la nytt i kjøkkenet og stua, og det hadde vært fint å få brukt det. Da vil vi også benytte muligheten til å legge varme i soveromsgulvet. Da begynner det å fleske seg, tenker jeg! I mellomtiden holder vi beina varme med hjemmestrikka tjokkelubber (aka. ullsokker).

Note to self: Dersom du ansetter noen til å bytte ut alle stikkontaktene, sørg for å gi tydelig beskjed om hvordan de skal monteres. Det er kjipt om alle har blitt montert vertikalt utenom de siste to som havnet horisontalt på veggen…


Comments


Add

Comment

You may use HTML tags and attributes