Prosjekt hus: 3D-tegninger og statusoppdatering

Det har vært stille på husfronten her i det siste, men i kulissene har det skjedd ganske mye. Jørgen har jobbet som en helt for å få plass alle fagområdene vi trenger for å sette i gang med husbyggingen, og nå er kabalen så godt som komplett. Og enda viktigere; vi har fått godkjent igangsettelsestillatelse for første del av byggingen! Om bare noen uker braker det løs!

Vi har valgt å dele opp IG (igangsettelse) slik at vi kunne søke før vi hadde alle aktørene på plass.  Første del av IG innebærer  graving og sprenging på tomta, samt rørlegger og RIB. Vi har også fått på plass tømrer og prosjektleder, så nå går det omsider frem over. Tenk, kanskje det står et hus her om ett år? I mellomtiden fryder vi oss over disse lekre 3D-rendringene Adam fra Azr Studio (lett photoshoppet av meg da vi bestemte oss for å gå for treverk også i første etasje, ikke betong slik vi opprinnelig hadde tenkt). Fy søren som jeg gleder meg til å se det ferdige resultatet!


Comments

No comments


Add

Comment

You may use HTML tags and attributes