Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 475

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 479

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 483

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 503
(Pittelit) jul i stua — Note to self
Warning: A non-numeric value encountered in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/vars-layout.php on line 47
 

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/layout-base.php on line 64

For hver jul som går tenker jeg «neste år; da skal jeg pynte da!». Men jeg får det liksom ikke til. Det blir rot i hodet når det flytter inn for mange ting i stua, så i år – som tidligere år – har jeg holdt meg til en minimal mengde med juledekorasjon. Bare en og annen julefigur, litt kvister og  kongerøkelse var det som fikk plass. Den det er likevel ikke noe å si på julestemningen, og jeg gleder meg som en unge til en deilig og lang juleferie sammen med familien.


Warning: preg_match(): No ending delimiter '.' found in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/image-grab-src.php on line 4

Jeg ser – med et snev av misunnelse må jeg innrømme –  bilder av julepyntede hjem som bogner av stjerner, fløyelssløyfer og lyslenker. Selv har jeg en skoeske med et par treskulpturer og en ødelagt papirstjerne. Det blir det lite bogning av, men så er det også sånn vi trives best å ha det – enn så lenge.

Hjemme hos mamma og pappa, svigermor og svigerfar er jeg derimot helt omvendt; jo mer jo bedre! Jeg digger hver eneste røde innslag av nisser, juleduker, stjerner og annet nips. Den store samlingen vitner om mange år med julefeiringer, og er en helt egen form for koselig.

Så kanskje skoesken kommer til å bli fullere etterhvert? Snart vil jo Gustav også bidra med julepynten i form av selvlagede dorullnisser og ispinneengler Jeg kan ikke tenke meg noe annet enn at jeg kommer til å synes at det er den fineste julepynten jeg noen gang har sett, og det skal selvsagt få hedersplass i hylla <3.

Til neste jul er vi kanskje også på plass i huset? Vi er forsiktig med å være optimister siden det hele tiden er noe som forsinker prosessen. Men tenk så stas det hadde vært!

Men nå skal husbygging, jobb og hverdag legges til sides noen dager. Det skal spises, soves, spises, koses, spises, feires og slappes av.

Da gjenstår det bare å pakke de siste gavene, finne frem finstasen, og ønske dere alle en riktig god jul <3. 


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/single.php on line 26

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/comments.php on line 31

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/next-prev-single.php on line 86