Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 475

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 479

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 483

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 503
Ny sofa fra Alton & Heim, og et lite drypp av blått i stua — Note to self
Warning: A non-numeric value encountered in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/vars-layout.php on line 47
 

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/layout-base.php on line 64

Ny sofa og et lite drypp av blått i stua

I høst var jeg innom de (da) nyåpnede lokalene til det danske møbel- og interiørmerket Alton & Heim i for å ta en titt på utvalget. De hadde da en pågående Instagram-konkurranse der man kunne vinne et møbel ved å ta bilde av det og legge det på insta. l tross for at leiligheten allerede er stappet til randen, klarte jeg ikke å stå i mot. Og knips, vips, hæsj og tægg, så hadde jeg vunnet meg en flett ny sofa. Skulle du sett!


Warning: preg_match(): No ending delimiter '.' found in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/image-grab-src.php on line 4

Rett før helgen dukket den opp i stua mi – en lys og deilig danske – ferdig utpakket og det hele. Moor var navnet. Plutselig hadde jeg to sofaer som sloss om å få bli Den ene. Jeg har allerede lagt mørke Madison ut på Finn, men jeg sliter med å skulle skilles fra den. Og jeg er redd danske Moor kommer til å føle seg litt utilpass i det mørke landskapet i stua, eller bli brydd når Ipa kommer labbende. Hva tror dere?

Det var forøvrig en kalkulert risiko å velge det lyse stoffet. Tanken er at Moor skulle få bli med når vi flyttet inn i huset, og der ønsker vi en langt lettere palett. Perfekt for lyse dansker. Spørsmålet er bare om han (jeg mener «den») kommer til å finne plassen sin her mens vi venter på at huset skal bli ferdig. Når det er sagt, synes jeg det var veldig forfriskende med noe nytt, og det er deilig å få inn litt flere lyse elementer. Dessuten ser han ut til å ha funnet tonen med Bollo-stolen, og de mørkrøkte beina er med på å utligne kontrasten mellom det lyse stoffet og den mørke veggen.

Ellers har jeg vel også nevnt at stallen har blitt litt vel (av-)farget av den greige interiørtendensen, så jeg hadde behov for å smelle til med noen fargedrypp. Den blå vasen fra Kollekted by, og boka The cut-outs av Henri Matisse (eller må tisse som jeg kalte han da jeg pugget kunst- og kulturhistorie) kjøpt på Houz gjorde jobben.

Apropos drypp; forrige uke var mini nede for telling med snue og hoste for n-te gang siden barnehagestart. Så snart han var snuefri (i den grad en ettåring kan være det), var det min tur. Vi bytter på å være syk annenhver uke virker det som, men nå kjennes det ut som om det slipper taket her også. Jørgen holder seg foreløpig frisk (bank bank) – muligens fordi det er meg Gustav bruker som hodepute om natta. Er de lov å glede seg til sommer og snuefrie dager allerede i slutten av januar? Joda, det er det.


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/single.php on line 26

Comments

No comments


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/comments_right_50.php on line 17

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/comments.php on line 31

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/next-prev-single.php on line 86