Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 475

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 479

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 483

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 503
God morsdag! — Note to self
Warning: A non-numeric value encountered in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/vars-layout.php on line 47
 

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/layout-base.php on line 64

God morsdag!

Her feires morsdag på et behagelig lavt nivå; mor fikk sove litt ekstra lenge før apekatt #1 (aka Gustav), apekatt #2 (aka Ipa) og Jørgen (aka sjefsapekatten) vekket meg med frokost og gave på senga. Gid det var litt morsdag hver dag!


Warning: preg_match(): No ending delimiter '.' found in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/image-grab-src.php on line 4

Man få litt lyst å dele noen ord om det å være mor på slike dager, men det skal jeg ikke. Eller? Ok. Et par ord. For fy søren som disse småtassene snur livet på hodet, og fy søren så søte de er når de gjør det! Det føles nesten som om jeg oppdager Gustav på nytt hver dag, og det er så morsomt å følge utviklingen hans. Nå går skravla i ett (det har den for så vidt gjort siden han ble født), og det dukker stadig opp ord som gir mening. Hvor kult er ikke det?

Jeg er så glad Gustav er nettopp Gustav, for han er jo det beste som finnes. Og det er ganske rart å si det om en liten fyr som vrenger seg som en banan når han ikke får det som han vil, som insisterer å sove på tvers i vår 140-seng, og som markerer at måltider er over ved å bruke grøtskåla som hatt. Jeg digger deg, Gustav <3

God morsdag til mamma som faktisk er på sykehuset i dag. Hun holder på å gjøre seg klar til en planlagt operasjon i morgen, så det sendes derfor noen ekstra varme morsdagstanker over fjellet. Vi krysser fingrene for at alt går som det skal. Heia mormor, jeg gleder meg vi skal ha armhevingskonkurranse til sommeren. Glad i deg!

Og til alle mine medmødre der ute: Høy fem over hele linja. God morsdag, dere er rå!


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/single.php on line 26

Comments

No comments


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/comments_right_50.php on line 17

Add

Comment

You may use HTML tags and attributes


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/comments.php on line 31

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/next-prev-single.php on line 86