Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 475

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 479

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 483

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 503
Mer oppbevaring, takk! — Note to self
Warning: A non-numeric value encountered in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/vars-layout.php on line 47
 

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/layout-base.php on line 64

Mer oppbevaring, takk!

I takt med at Gustav blir større, vokser også garderoben og lekesamlingen (eller bilsamlingen for å være mer spesifikk) hans. I tillegg er det en viss bloggmamma fyller leiligheten med alt for masse deilig interiørnips. Så til tross for at vi har to utvendige og èn innvendig bod (aka. walk-in), er vi i kronisk mangel på oppbevaringsplass. Noe måtte gjøres, og endelig hadde jeg den perfekte anledningen til å få kloa i det nydelige rottingskapet fra Ikeas Stockholm-kolleksjonfra 2017. Det har vært på ønskelista så alt for lenge.


Warning: preg_match(): No ending delimiter '.' found in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/image-grab-src.php on line 4

Bestå-skapet som sto der tidligere har flyttet ned på soverommet. Der ble det fylt med Gustav sine klær og mine hobbygreier, vel noen av dem i hvert fall.

Vi benyttet oss også muligheten til å rydde og vaske alt av skuffer og skap, og endte faktisk opp med et par tomme hyller. Voksenpoeng!

To av hyllene i Stockholm-skapet ble oppbevaring til Gustav sine leker, hvorav en av dem ble garasjen til bilene. Han løper til skapet hver gang han kommer opp i stua etter en hvil, eller å ha vært ute en tur, og jeg er rimelig sikker han hører lyden av englekor når han åpner skapet og ser bilene sirlig parkert. Jeg har det på samme måte når jeg åpner naboskapet der keramikksamlingen min er plassert. Ok Stockholm, du får bli <3.

Forresten, er det bare meg, eller er spisestua vår i beigeste laget – selv med de mørke veggene bak kjøkkenet og sofaen? Det hadde gjort seg med noen pop av farger også her, og den knall blå plakaten som er på vei fra ByCDesign Studio kommer til å gjøre seg bra på veggen over skapet.


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/single.php on line 26

Comments

No comments


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/comments_right_50.php on line 17

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/comments.php on line 31

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/next-prev-single.php on line 86