Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 475

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 479

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 483

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 503
DIY hvaluro — Note to self
Warning: A non-numeric value encountered in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/vars-layout.php on line 47
 

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/layout-base.php on line 64

Nei da, dette er ikke en klønete måte å fortelle at Gustav skal bli storebror. Lillesøster Åsne er derimot i rugekassa (hurra <3 ), og da fikk jeg så lyst å lage en liten velkomstgave til den nye niesen/nivøen. Det er enda en stund til klekking, men jeg har gått med en uro i hodet (ho-ho) så lenge at nå måtte den ned på papir.


Warning: preg_match(): No ending delimiter '.' found in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/image-grab-src.php on line 4

Det måtte en hel haug med prototyper før jeg kom frem til riktig form og metode. Resultatet ble denne tofargede hvalen bestående av tre papirbiter som er brettet og kilt sammen. Ganske fiffig, om jeg får si det selv. Og hjelpes så artig det er å holde på med noe så håndfast som klipping og bretting av papir!

Faktisk fikk jeg lyst å lage en til Gustav også – selv om han nok er mer opptatt av å manipulere far til å fremføre hele ukulelerepertoar sitt enn å se på svevende origami ved legging. Selv bidrar han til soveshowet med «Bæ bæ lille lam» i utallige remix-utgaver. Skulle du også ha lyst til å lage en (uro altså, ikke remix av «Bæ bæ lille lam»), kan du titte innom igjen om en liten uke. Da dukker det opp mal og fremgangsmåte på denne hvaluroen.

Skulle du være av typen som er mer begeistret for bjørner enn av sjøpattedyr, kan du ta en titt på denne bjørneuroen som jeg laget da Gustav var et lite knøtt. Den henger fortsatt over sprinkelsengen hans som en finfin bekreftelse på at papir funker som materiale til uro dersom man sørger for at de henger i en bare-se-ikke-røre-høyde.

Jeg har enda et par uroligheter jeg har lyst å sette ut i live, så jeg sender herved ut en oppfordring til venner og bekjente om å sette i gang babyproduksjon slik at jeg får lekt litt mer med saks og papir. Erna er enig.


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/single.php on line 26

Comments

No comments


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/comments_right_50.php on line 17

Add

Comment

You may use HTML tags and attributes


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/comments.php on line 31

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/next-prev-single.php on line 86