Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 475

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 479

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 483

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 503
Finalist til Årets kjøkken i Gullfjæren 2019 — Note to self
Warning: A non-numeric value encountered in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/vars-layout.php on line 47
 

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/layout-base.php on line 64

Finalist til Årets kjøkken i Gullfjæren 2019

Sånn, da har jeg omtrent fått beina ned på jorda igjen etter å ha vært høy på meg selv i lang tid. Det tok bare en liten uke. På lørdag gikk nemlig årets Gullfjæren av stabelen – en hyllest til norske interiørprofiler på Instagram. Selv var jeg en av fire finalister til årets kjøkken. Jeg skal ikke holde dere på pinebenken; vi stakk ikke av med førsteplassen, men steike meg så gøy det var – både å i det hele tatt bli nominert, å bli utvalgt som finalist, og ikke minst å bli kjent med mange av de hyggelige menneskene bak profilene. Og så er det jo rimelig fett å kunne si at vårt relativt rimelige, spraylakkede kjøkken er kåret som norges andre, tredje, eller fjerde fineste kjøkken.


Warning: preg_match(): No ending delimiter '.' found in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/image-grab-src.php on line 4

Jeg har visst om finaleplassen siden januar en gang, men jeg tror ikke jeg tok inn over meg hvor stas det egentlig var før jeg sto der på scenen sammen med tre fantastisk flinke med-interiørister (joda, det er et ord). Jeg hadde ingen forventning om å vinne, men da de leste opp navnet mitt som en av de nominerte, må jeg innrømme at pulsen trommet litt ekstra. Tenk visst! Heldigvis hadde jeg trent på verdig taperansikt i forkant, med hjelp av Pernille (@spire.interiør) , Toril (@nyhuset), og Maiken (@_.maiken._), slik at jeg i hvert fall hadde det på plass mens jeg sto der og svettet.

Det var Ann Ingrid (@ann_ingrid) sitt fantastiske kjøkkenet som stakk av med førsteplassen, og rart er ikke det. Gratulerer så mye!

For de av dere som ikke har hørt om Gullfjæren, er det arrangement bragt til live av Franciska Munck-Johansen og Marianne Haga Kinder – begge godt drevne innen interiør gjennom både blogg og instagram. Skeptisk som jeg er, var jeg litt bekymret for at det hele kom til å være kollektiv sponsorsmisking (jeg vet, jeg sa jeg er skeptisk av meg), men hjelpes så feil jeg tok. Det er klart man må ha sponsorer (og en flott bukett sådan) for å i det hele tatt kunne sette sammen et slikt arrangement, men Gullfjæren var først og fremst en fantastisk dag proppet med inspirasjon, god mat, flinke foredragsholdere, hyggelige mennesker og nydelig underholdning. Skeptikeren lot seg offisielt begeistre av et profesjonelt og godt gjennomført arrangement. Jeg tror til og med jeg hoppeklappet litt et par ganger i løpet av dagen, og jeg gleder meg allerede til neste år.

Note to self
Når du er i Hotel Continentals nydelige lokaler omgitt av vakker styling og flott dekorerte bord, kan det være greit å ikke la kamera bli liggende i garderoben hele dage.


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/single.php on line 26

Comments

No comments


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/comments_right_50.php on line 17

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/comments.php on line 31

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/next-prev-single.php on line 86