Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 475

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 479

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 483

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 503
Prosjekt hus: Oppdatering og planlegging av baderom — Note to self
Warning: A non-numeric value encountered in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/vars-layout.php on line 47
 

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/layout-base.php on line 64

Prosjekt hus: Oppdatering og planlegging av baderom

Read this post in English

Det er snart fire (!) år siden vi ble tomteeiere, og siden den gang har vi fått svart belte i tålmodighet – eller kanskje mer presist; svart belte i håndtering av utålmodighet. For det er ingen tvil om at ting har latt vente på seg, og jeg tror vi har truffet hver eneste mulige hump på veien. Det hele har vært en berg- og dalbane av følelser og en lang rekke med to steg frem og ett og et halvt tilbake.

Ting skjer!
Når prosessen er såpass seig, er det viktig å feire hver eneste lille milepæl på veien, og nå skal vi feire en skikkelig stor en; vi er i gang med byggingen!

Støttemur til første etasje er ferdig, fundamenteringen til tredje etasje er påbegynt, rørlegger og elektriker har fått på plass det som trengst, og vi er snart klart til å støpe dekket. Det vil si at –hvis alt går som det skal *bank bank* – så kan tømrer begynne å montere Termowood-modulene som til nå har ligget ferdig produsert på lager. Vips så står det et hus der!

Detaljer, detaljer, detaljer
Det betyr at vi nå kan tillate oss å tenke litt mer på interiøret. Vi har allerede det meste av plass, for med byggeleder og arkitekter med fokus på detaljer, har vi for lengst måtte bestemme oss for alt av materialer. For å gi et bilde på detaljnivået byggeleder har lagt opp til, har han tegnet huset slik at alt av vindu og hjørner går opp i bredden på bordkledningen slik at det ikke vil bli et eneste bord som skal kappes på langs. Her overlates ingenting til tilfeldighetene, og det passer oss (og huset) helt perfekt.

Trassige materialvalg
Jeg føler meg rimelig trygge på de fleste valg – det blir mer et spørsmål om hvor langt pengesekken holder. Men badene er jeg fortsatt litt usikre på. I andre etasje ønsker vi å ha eik i skråtaket, inventaret, og på deler av veggene. Restrerende del av vegger (opp til brystning og i dusjsonen) tenker vi å ha lysegrå mikrosement, eller tilsvarende. Tror jeg …

Badet i første etasje er jeg enda mer usikker på.  Her hadde vi nemlig tenkt å ha lysegrå mikrosement på alle vegger, men nå som det superpopulære materialet har blitt så allment brukt, blir jeg litt trassig og tenker «hvis alle andre har det, vil jeg gjøre noe annet!».

Jeg har lenge hatt fliseangst, og sverget for meg selv at jeg aldri skal ha flis. Dette fordi det er så bestandig som materiale, men gjerne litt mindre bestandig når det kommer til å bli likt over tid. Men nå er det mulig jeg må bryte med det prinsippet; jeg har nemlig falt fullstendig pladask for lyse bad dekket med nydelig terrazzo med små mønster.

Tør jeg?
Nå skal jeg ikke på noen som helst måte påstå at jeg er først ute med terrazzo heller, men det er kanskje litt mindre allment omfavnet, enn så lenge? Uansett synes jeg det er rålekkert! Spørsmålet er bare om jeg synes det er like rålekkert om 5 år, og om jeg skal tørre å bryte med antiflisløftet mitt. Hva tror dere?

Baderom første etasje


Warning: preg_match(): No ending delimiter '.' found in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/image-grab-src.php on line 4

Prosjekt av Frama  
Foto av Erik Lefvander


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/single.php on line 26

Comments


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/comments_right_50.php on line 17

 1. Så fint! Var det hos deg jeg så rillet dusjvegg på Instagram? Posten forsvant og jeg har lett siden. Ingen i Nord-Norge som har kunne levert, så er veldig nysgjerrig på leverandør av dusjvegg, hvis det var din profil som jeg plutselig kom på at det kunne ha vært 😊 På forhånd takk!

  februar 26, 2021, 7:14 pm
  By: Ida


  1. Hei Ida. Ja, det kan nok stemme :). Vi har ikke montert den enda, men skal bestilles via Altiglass. Det kalles Wellen glass :)

   mars 15, 2021, 2:09 pm
   By: ninahso I Link


Add

Comment

You may use HTML tags and attributes


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/comments.php on line 31

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/next-prev-single.php on line 86