(Ganske) på plass i ny, midlertidig leilighet

Publisert i Hjem og interiør 22. september 2019

Nå har det gått tre uker siden vi tok med oss hele flyttelasset til vårt nye, midlertidige hjem på Nesodden. Her har vi leid en sokkelleilighet i gåavstand til tomten slik at vi kan være litt nærmere byggeprosessen. Og så er det så fint å kunne tyvstarte litt livet her på «Odden» mens huset bygges. Jeg må innrømme at det foreløpig føles litt som om jeg er med på et sosialantropologisk studie der jeg har blitt plukket ut av kjente omgivelser og plassert på et helt nytt sted uten noen form for nettverk eller tilhørlighet (…), men jeg har likevel troa på at vi kommer til å trives godt her, og jeg gleder meg til vi har fått slått litt mer røtter.

 


Comments

No comments


Add

Comment

You may use HTML tags and attributes