Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 475

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 479

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 483

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 503
Malingsmagi – gangen før og etter — Note to self
Warning: A non-numeric value encountered in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/vars-layout.php on line 47
 

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/layout-base.php on line 64

Malingsmagi – gangen før og etter

Publisert i Hjem og interiør – 20. desember 2019
Reklame – maling sponset av Jotun

Det er ingen hemmelighet at jeg har sansen for mørke toner i interiøret, så vår midlertidige leilighet måtte også få seg en liten dose av de dype tonene. Den lange, smale gangen var et bra sted å bryte med de ellers lyse fargene – stikk i strid med all sunn fornuft vil jeg tro. Så jeg spurte pent om få teste en av de vakre fargene i 2020-kolleksjonen til Jotun, og valgte den varme, behagelige plommefargen 20142 Daydream. Den er så fin at det hender jeg må stryke litt på veggene mens jeg går gjennom gangen. Takk, Jotun <3

 


Warning: preg_match(): No ending delimiter '.' found in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/image-grab-src.php on line 4

Veggene ble malt i Pure Color, mens jeg brukte den matteste versjonen av Supreme Finish på lister og dører. Dørene fikk forøvrig først et strøk med heftgrunning for at malingen skulle sitte bedre. Det bor tross alt en toåring som liker å kjøre racerbil med Brio-vogna si her.

Sånn, da har samtlige vegger i leiligheten fått et lite ansiktsløft i form av maling, og jeg er helt  fascinert over hvor mye noen strøk med maling kan løfte et rom. For det er vel lov å si at jeg synes det har blitt skikkelig fint her? Og med tanke på at vi har et helt hus som skal males til våren (*krysser fingrene*), er det en grei bonus at jeg får holdt maleferdighetene ved like.

Note to self
Velg malingsrulle som passer til underlaget du skal male. Jeg kjøpte den for glatte underlag av gammel vane, men burde heller valg rulle som er laget for maling av strier. Det ble knall likevel, og jeg fikk lært en lekse som jeg kan ta med meg videre til neste maleprosjekt.

Slik så gangen ut før

og slik ble den med Jotun Daydream på vegger, lister og dører


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/single.php on line 26

Comments

No comments


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/comments_right_50.php on line 17

Add

Comment

You may use HTML tags and attributes


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/comments.php on line 31

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/next-prev-single.php on line 86