Interiøret
Med store vindusflater, lyse materialer og varm treverk, står interiøret i kontrast til den mørke rammen rundt. Via en passasje mellom garasjen og kollen, kommer man til entréen med plasstøpt benk, garderobeskap og store vindusflater som rammer inn terrenget utenfor. Tre trinn opp fra entréen strekker en korridor seg gjennom hele husets lengde med trapp og oppbevaring til høyre, og inngang til bad, vaskerom og soverom til venstre. Rommene er bokset inn med eikekledning som gir varme mot etasjens betonggulv. I enden av korridoren ser man via et gjesterom/kontor ut i dalen ved å følge en linje som dannes av trappen, kontorpult og oppbevaring.

Går man opp til andre etasje, kommer man til biblioteket (aka. TV-stua) med en plassbygget sofa som også danner de to første trinnene på trappen opp til tredje etasje. Fra sofaen, har man utsikt mot dalen og hagen via et stort vindu som strekker seg over to av rommets vegger. I dette rommet møtes de to bygningsdelene, og danner spennende linjer på innsiden av de to saltakene, og skråstillingen på gavlveggen.

I denne etasjen er det også to soverom og et bad. Det største soverommet er plassert innerst i korridoren. Her vil den ene veggen bestå av et vindu fra gulv til gesims med utsikt mot skogen utenfor. I likhet med første etasje, vil innrammingen rundt rommene være kledd med eik. Det vil også være eik på gulv og på plassbygde møbler.