En Myyk start på dagen

Publisert i Hjem og interiør 15. februar 2020
Reklame – sengetøy og håndkle sponset av Myyk

Nå skal jeg ikke påstå at vi er bortskjemte med late morgener her i huset. Gustav er oppe og hopper i 6-tiden, så da er det bare å komme seg på beina. Men de gangene vi får mulighet til å dra oss litt ekstra, er det syykt digg å gjøre det i et syykt myykt sengetøy. Og kanskje sengetøyet også er grunnen til at vi alltid ender opp med å være fire i senga i løpet av natta også? Gustav ligger på tvers i midten, og Ipa sammenkrøllet mellom beina mine? Med en så folksom (og hundsom) seng, og med en mini som insisterer på å få skive med smørost i senga til frokost, må sengetøyet en runde i vaskemaskinen nokså ofte, men det holder seg like mykt og fint. Og seeee fargen da!


Comments

No comments


Add

Comment

You may use HTML tags and attributes