Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 475

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 479

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 483

Warning: Declaration of Walker_Nav_Menu_Dropdown::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/functions.php on line 503
Baderom med Ikea-hack og rillet glassvegg — Note to self
Warning: A non-numeric value encountered in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/vars-layout.php on line 47
 

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/layout-base.php on line 64

Baderom med Ikea-hack og rillet glass

Publisert i Hjem og interiør 11. juni 2021
Reklame – sponset maling fra Jotun, og rabattert vask fra Stil & Form

Baderommet i 2. etasje begynner å ta form, og vi kan snart hake av for et helt ferdig bad. Med beskjedne 5,3 kvadratmeter har vi prøvd å maksimere det vi kan få av oppbevaring uten å spise for mye gulvplass. Løsningen ble vegghengt skuffeseksjoner og skap innfelt i veggen – begge opprinnelig fra Godmorgen-serien til Ikea, hacket til i ulik grad. Mens skuffeseksjonene ble oljet i samme farge som kjøkkenet, ble veggskapene malt i samme fargen som veggen for  å bli minst mulig synlig. Og så vasken da; den har vi tegnet slik at den passer perfekt inni Godmorgon-rammen, og er laget i Corian av Stil & From. Det er vi så glade for!


Warning: preg_match(): No ending delimiter '.' found in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/image-grab-src.php on line 4

Jeg er uforskammet stolt over å ha laget skuffeseksjonen selv. Opprinnelig skulle vi ha tre Godmorgon-seksjoner som vi byttet frontene på, men baderommet ble en halv centimeter for smalt, så vi måtte hacke litt mer enn planlagt. Det passet i grunn fint siden jeg da fikk anledning til å bytte ut sidepanelene, slik at de fikk samme utseende som frontene. Sidepanel, fronter og benkeplate er laget i eikefinert MDF og behandlet med Liberon hardvoksolje i fargen svart. Kun innmaten i skuffene, og de horisontale plankene i stammen ble igjen fra det originale møbelet.

Hele veggen over servantmøbelet er kledd med speil, så får vi jukset til illusjonen om et litt større bad. Både speil og rillet glass til dusjveggen er levert av Altiglass som kom og monterte det hele på null komma niks. Over dusjen har vi takvindu for å få inn litt naturlig lys. Takvinduet har samme størrelsen som dusjen.

På motsatt vegg av speilet har vi felt inn fire Godmorgon veggskap, og med trykk-åpne-beslag, slapp vi å ha synlige håndtak. Inni skapet over toalettet er en inspeksjonsluke slik at vi har tilgang til sisternen om det behovet skulle dukke opp.

Inspeksjonsluke har vi også i veggen bak dusjen. Dette fordi vi  ønsket skjulte rør og ingen plater bak blandebatteriene. Inspeksjonsluken er vanntett med tilgang fra rommet som ligger vegg i vegg. Fra inspeksjonsluken går det rør ned til vaskerommet i etasjen under, slik at vi ser om det mot formodning skulle oppstå lekkasje.

Da gjenstår det bare å skru fast benkeplaten, lage den siste skuffefronten, og montere en pendel, så er badet fiks ferdig. Det er rimelig stas!

 


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/single.php on line 26

Comments


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/comments_right_50.php on line 17

 1. Rett og slett et vakkert bad❤️

  februar 27, 2022, 9:37 pm
  By: Eli Hermine


  1. Tusen takk, Eli!

   mars 14, 2022, 9:15 am
   By: ninahso I Link


Add

Comment

You may use HTML tags and attributes


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/comments.php on line 31

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/3/n/notetoself/www/wp-content/themes/hi-response-single/snippets/next-prev-single.php on line 86