Nymalt spisebord og  stoler fra Takt

Pubilsert i Hjem og interiør 3. september 2021
Annonse – stoler sponset av Takt

Vi hadde et rundt, svart spisebord som kræsjet litt med det brune kjøkkenet vårt. Aller helst vil vi bytte det ut med et større eikebord, men det er det bare ikke plass til på budsjettet. Størrelsen får vi ikke gjort noe med, men fargen er det lett å trikse til. Litt Lady Supreme Finish i fargen Varmgrå, og vips så fikk bordet et helt annet uttrykk.

Rundt bordet har vi fått fire nye stoler av typen Cross chair fra Takt (sponset gjennom rabatt). Det er vi så glade for!

TAKT er et nytt designmerke som setter bærekraft og godt, dansk håndverk i høysetet. Det betyr blant annet at de kun bruker trær fra FSC-sertifiserte skoger (Skoger som har hatt mulighet til å regenerere seg naturlig), at det ikke benyttes kjemikalier i lakkeringsprosessen, og at alle møbler er sertifisert med EU Blomsten. Møblene kommer flatpakket for å redusere kostnaden og miljøbelastning ved transport.


Comments

No comments


Add

Comment

You may use HTML tags and attributes